Våra tjänster

Välkommen till oss! Vi är ivriga entreprenörer med försmak för reparationsarbeten i Stockholm där rivning, transport och sanering ligger i fokus. Vi arbetar med miljön i fokus men framför allt strävar vi efter att se över kundens behov och önskemål. Vår lyhördhet, höga servicenivå och flexibilitet genomsyrar alla uppdrag vi tar oss an. För att erbjuda ett varierat och stort spektrum av olika serviceområden har vi specialiserat oss inom olika tjänster. Bland annat att riva hus och selektiv rivning. Dessa listar vi under nästa rubrik.

Så här ser vår lista med tjänster ut

Här kommer en lista över de mest eftersökta tjänsterna som vi erbjuder våra klienter:

  • Rivningstjänster – gäller både för stora och små uppdrag
  • Transport
  • Sanering
  • Schaktning
  • Håltagning – uppdragen varierar beroende på kund och fastighet

De erbjudna tjänsterna skiljer sig mycket från varandra beroende på kund och uppdragets storlek. Vad behöver du hjälp med? Ring oss gärna och berätta. Vi är säkra på att vi kan hjälpa till.

Ring för att få en kostnadsfri offert

Vårt mål är att se just dig som vår nästa kund. Vi vet vad vi står för men vi är även medvetna om att klienterna vill veta priset för våra tjänster innan de väljer oss. Därför ger vi dig en kostnadsfri offert på direkten. Inget krångel, inga dolda kostnader och inga ”om och men”. Ring oss och berätta vad du vill anlita oss för så återkommer vi med ett prisförslag. Kommunikation är viktigt, därför satsar vi på att ha en bra sådan med dig, med nästkommande kund och med alla våra samarbetspartners.